Acquire

Nieuwe Opel Vivaro

Advies rijklaarprijs vanaf € 18.699 (excl. BTW/BPM)

De nieuwe Opel Vivaro

Vanaf € 18.699 (excl. btw)

De efficiënte bedrijfswagen die elke klus professioneel klaart. Een veelzijdig interieur, comfortabele stoelen en geavanceerde connectiviteit maken elke rit meer ontspannen. Een grote laadruimte en een flink laadvermogen vergroten jouw productiviteit.

The Big Event is er weer!

Profiteer van € 2.000 extra inruilwaarde op alles wat rolt op rijdt. Daarnaast ontvang je een tankpas t.w.v. € 500 én € 250 aan gratis accessoires! Bereken direct jouw Autotelex inruilwaarde.

SLIM RUIMTEGEBRUIK /

De multifunctionele passagiersbank van de Vivaro is voorzien van een doorlaadluik, dat de flexibiliteit van de wagen aanzienlijk vergroot, door het laadvolume te vergroten tot max. 6,6 m3 en de maximale laadlengte tot 3,93 m.

HANDSFREE GEMAK /

De elektrisch bedienbare schuifdeuren zijn voorzien van sensor-besturing, zodat de enorme laadruimte van de Vivaro zelfs als je met je handen vol staat, moeiteloos toegankelijk is.

MOBIEL KANTOOR /

De multifunctionele passagiersbank verandert de Vivaro in een mobiel kantoor. Het draaibare tafeltje tussen de bestuurder en voorpassagier is een handige ondergrond voor een laptop of een schrijfblok.

Stel direct jouw nieuwe Opel Vivaro samen in de configurator

Direct online bestellen

Direct rijden? Ontdek onze aantrekkelijke voorraadmodellen

Bekijk onze voorraad

Ontvang tijdens The Big Event tot € 2.000 extra inruilwaarde + veel extra's

Ontdek The Big Event

Ontdek ook onze andere modellen

De nieuwe Opel Combo

Ontdek de Combo

De nieuwe Opel Vivaro-e

Ontdek de nieuwe Vivaro-e

De nieuwe Opel Movano

Ontdek de Movano